Källa: iStock/Bibica

I den våg av grönt som drabbade mynten under de senaste 24 timmarna, stjärnans XLM tog ledningen bland de 10 mynt som den enda med en tvåsiffrig ökning.

Det var ett knepigt par dagar i en värld av krypto, exemplifiera hur snabbt priserna kan gå från relativt stabila till nosedive. Den senaste dykningen har gjort ett antal altcoins också, med ETH ser alla sina vinster raderas, medan XRP sjönk till sin december 2017 nivåer. Och medan Bitcoin pris kämpar för att återhämta sig, 79 av de bästa 100 mynt av börsvärde har märkligt blivit grön under de senaste 24 timmarna, inklusive de 10 mynt, med Stellar leder Ascend med en ganska marginal.

Den 10: e myntet av Börsvärde, för närvarande (10:47 UTC) handel på USD 0,06, uppskattat c. 12% under loppet av den sista dagen, medan den andra platsen i topp 10 kategorin upptas av XRP med en 4,7% ökning. Förutom Stellar uppskattade åtta topp 10-mynt mindre än 4%. I själva verket, tittar på utvecklingen av XLM i den sista dagen, en gradvis ökning är klart synlig, med några standard svängningar.

XLM pris diagram:

Stellar leder topp 10 mynt som XLM pris hoppar mer än 10% 102
Källa: coinpaprika.com

Detta kommer efter en gradvis 24% nedgång under de senaste sju dagarna, som hade i själva verket varade under det senaste kvartalet, som kulminerade i den ovan nämnda nosedive. Innan detta var dock perioden av relativ stabilitet under de senaste 30 dagarna avbröts av den senaste rally, som förde tillbaka frågan om “är det altcoin säsongen ännu.” Tydligen inte. Det högsta pris det nådde under det senaste året var USD 0,26 i november 2018, men det sjönk kraftigt strax efteråt.

Av de bästa 100 myntet, XLM är på 5: e plats, efter CRPT, som tog första plats med en ökning med 25,6%, SXP, ABBC, och ZRX, respektive.

Vad som kan ha bidragit till denna betydande ökning är svårt att veta. Stellar har aktivt Främja dess produkter, och alldeles nyligen har vi skrivit om deras partnerskap med Keybase på en stor AirDrop, som kommer efter Blockchain.com XLM AirDrop. Det fanns en analys, dock, som hävdade att de flesta airtappade XLM är fortfarande ofordrade eller utbyts mot andra valutor. Emellertid Coinbase Listade XLM igår för användare som är New York-invånare, det finns en Förnyade intresset för Stellar-IBM-partnerskapet som gjordes i mars, och Stellar publicerat en ny utgåva på GitHub, en webbaserad värdtjänst som oftast används för kod.

Samtidigt har Kryptoversen har märkt hoppet i pris XLM och andra altcoins har sett, Påpeka myntets uppgång i vad som verkar vara en festlig stämning.

Andra, dock, tänka mer kan göras för myntet:

Source link