Warren Buffett. Källa: en videoskärm bild, YouTube, Yahoo Finance

Sedan uppskjutandet av den till synes olycksaliga lunchen mellan Tron ‘ s Justin Sun och Warren Buffett, en kryptoskeptisk miljardären, TRX är nere 55%. Som sagt, solen försöker Omplanera lunchen.

Den 14: e myntet av totala börsvärde, med USD 882 000 000, för närvarande (09:48 UTC) handlas på USD 0,013. Det högsta genomsnittliga priset som noterats av Coinpaprika den 22 juli, när lunchen avbröts, var USD 0,029. Därför, mellan då och nu, har priset sett en 55% droppe. I jämförelse minskade den totala kryptomarknaden kapitalisering med 26% under samma tidsperiod (31%, om vi utesluter Bitcoin).

Även om priset säkert fluktuerade under loppet av det gångna året, att se de låga nivåerna på USD 0,011 i november 2018 och de höga nivåerna av 0,038 i juli 2019, en betydande uppåt aktivitet kan ses i det sista kvartalet och runt solen-Buffett lunch , under perioden juni-juli. Efter årets högsta nivå i juli, kan priset ses stadigt sjunker, stigande en gång efter tillkännagivandet av den andra gästen och bara ett par dagar före uppskjutningen, bara att sjunka 14% direkt efter det.

Det fortsatte sin stadig droppe upp tills den senaste rallyt, men så många andra mynt denna veckas kraschar påverkat dess pris. Vi ser två större droppar under den senaste veckan: 24 och 26 september. Det har ytterligare sjunkit 1% under de senaste 24 timmarna.

TRX prislista:

Justin Sun att omplanera lunch med Buffett som tron priset kraschar 55% 102
Källa: coinpaprika.com

Huruvida schemaläggning ett nytt datum för lunchen mellan de två stora siffrorna i deras respektive branscher skulle ha en inverkan på tron pris igen kan ses om Suns framgångsrika i omläggning det. I sin senaste livestream, vilket ger ett svar på många frågor om just detta evenemang, tron grundaren bekräftade att lunchen kommer att omplaneras “mycket snart,” och att han har haft diskussioner med Buffett team. Efter att datumet har ställts in, säger han, “The Cast (gästlistan) kommer att uppdateras.”

“Jag tror att det kommer att hända och jag är entusiastiska över det,” Sun säger, men detaljerna “Jag tror att vi kan släppa under Q4, så bara hålla ögonen öppna.”

Som en påminnelse, detta är vad som hade hänt: Sun och Buffett, samt några uppmärksammade gäster som valts av Sun, skulle ha den mycket omtalade lunch tillbaka i juli, för vilken sön bud USD 4 560 000 på en välgörenhetsauktion. Men sön avbröt det, påstås på grund av njursten. Men senare utfärdade han en lång, sedan-raderade ursäkt, där han sa att han hade varit “omogen” i sin “överdriven” befordran och övermarknadsföring av lunchen, och för vilka människor tros vara en klassisk flytta innebar att berömma de kinesiska ledarna och få i Kommunistiska partiets goda nådegåvor. Strax efter var solen fläckig i ett parti där han sa att han mår bättre.

Samtidigt är Sun försöker arbeta med den amerikanska 2020 demokratiska presidentkandidaten, Andrew Yang på Yangs Universal Basic Income (UBI) förslag, alias frihet utdelning, genom vilken varje Amerikan över 18 år skulle få en universell basinkomst på USD 1000/månad eller USD 12 000 om året. I samma livestream där han bekräftade insatserna för att schemalägga Buffett lunch, sade Sun att han och presidentvalet hoppfull följa varandra på Twitter, och bör det finnas någon diskussion om “samarbetet” med Yang, kommer han att lägga upp en uppdatering.

Tidigare i september meddelade Sun att han kommer att pantsätta en UBI på USD 1000/month till 100 personer i 2020, samtidigt som man främjar lunchen.

Source link