Simon Potter. Källa: en video skärmdump, YouTube, AFME

Crypto Briefs är din dagliga lagom stora smälta av kryptovalutor och blockchain-relaterade nyheter-hålla dig uppdaterad med under radar krypto nyheter från hela världen.

F<!----><!----><!---->r<!---->o<!---->r<!---->d<!---->n<!---->i<!---->n<!---->g<!----> <!---->n<!---->y<!---->h<!---->e<!---->t<!---->e<!---->r

  • Tidigare Senior USA Federal Reserve officiella Simon Potter säger att det är osannolikt att “enskilda härskare någonsin skulle kunna samordna” runt en kryptovaluta, men säger att det finns en risk är att företag kan försöka göra just detta. Per Bloomberg uppgav Potter att “centralbanker bör vara mycket oroade över den privata sektorn” försöker samarbeta med hjälp av en kryptovaluta.
  • Relaterade nyheter, när Nikkei frågade om Facebook: s uttalade planer på att lansera sin Libra token i 2020, VD Mark Zuckerberg enligt uppgift kringgås frågan. “Uppenbarligen vill vi gå vidare vid något tillfälle snart (och) inte har detta ta många år att rulla ut. Men just nu är jag verkligen fokuserad på att se till att vi gör detta väl, “han var citerad som att säga.

B<!---->l<!---->o<!---->c<!---->k<!---->c<!---->h<!---->a<!---->i<!---->n<!----> <!---->n<!---->y<!---->h<!---->e<!---->t<!---->e<!---->r

  • Hyundai‘ s blockchain och crypto dotterbolag HDAC har tecknat avtal med en startup som heter I&Tech, som specialiserat sig på blockchain-Powered universitet certifikat utfärdande. De två företagen kommer att skapa en blockchain ID-verifieringsplattform för användning inom finans-, hälsovårds-, offentlig-och utbildningssektorerna, rapporterar data net.
  • Lloyds bank av Storbritannien säger att det kommer att lansera en blockchain-Powered handelsfinansiering plattform. Banken samarbetar med Komgo att skapa ett erbjudande för Lloyds kunder. Per FS Tech, banken säger att den nya plattformen kommer att hjälpa handlare köpa och sälja råvaror snabbare än någonsin, att göra sig av med “besvärliga och tidskrävande” konventionell handel teknik.

K<!---->r<!---->y<!---->p<!---->t<!---->o<!---->v<!---->a<!---->l<!---->u<!---->t<!---->o<!---->r<!----> <!---->u<!---->t<!---->b<!---->y<!---->t<!---->a<!----> <!---->n<!---->y<!---->h<!---->e<!---->t<!---->e<!---->r

  • Chaoex har återvänt till topplaceringen i Sydkorea för handelsvolymer, per CoinMarketCap Siffror. Börsen är för närvarande nummer 20 i världen, med sin närmaste rival Upbit vid 50-års jubileum. Kolleger sydkoreanska rivaler Coinone Och Korbit handelsvolymerna har sjunkit i förhållande till Bithumb, per a Newsis rapport.
  • … och i ytterligare Bithumb utvecklingen har utbytet cirkulerat ett pressmeddelande om att dess internationella utbyte plattform, Bithumb global, är nu ur sin beta-testfasen. Företaget säger att en “1,0 version” är nu Live och fullt fungerande – med förbättrade funktioner, inklusive snabbare transaktions hastigheter.

A<!---->f<!---->f<!----><!----><!---->r<!---->s<!---->n<!---->y<!---->h<!---->e<!---->t<!---->e<!---->r

  • Block. One, utvecklaren av EOS, sade att det har öppnat ett nytt högkvarter kontor i Washington DC. Företaget sade i ett blogginlägg att det kommer att “lägga till ytterligare roller inom teknik och IT, cybersäkerhet, produktutveckling och marknadsföring” för sin nya HQ. Företaget har åtagit sig att göra 170 nyanställda under de kommande tre åren.
  • Blockchain-lagen står på dagordningen för sessioner vid ett toppmöte Internationella advokatsamfundet (IBA)-ett möte med 6 000 advokater från hela världen. Den IBA är mötet i en veckolång session i Seoul, Sydkorea, med FinTech advokater och andra specialister sägs vara närvarande, rapporterar Law Journal.

I<!---->n<!---->v<!---->e<!---->s<!---->t<!---->e<!---->r<!---->i<!---->n<!---->g<!---->a<!---->r<!----> <!---->n<!---->y<!---->h<!---->e<!---->t<!---->e<!---->r

  • Nick Tomaino, grundare av venture Fund 1bekräftelse, sade att de har stängt 1confirmation fond II, en USD 45 000 000 fond för att investera i nya projekt i kryptovaluta ekosystemet. Totalt hanterar de nu 75 000 000 USD.

A<!---->n<!---->t<!---->a<!---->g<!---->a<!---->n<!---->d<!---->e<!----> <!---->n<!---->y<!---->h<!---->e<!---->t<!---->e<!---->r

  • En studie av Kpmg funnit att digitala tokens förändrar hur konsumenter interagerar med varandra och företag. Lojalitetsprogram utgör en idealisk plattform för företag att införa blockchain-aktiverade tokenisering och bygga varumärkeskapital bland konsumenterna, sade företaget.

Source link