Jameson lopp. Källa: Cryptonews.com

Casa, den USA-baserade privata nyckel säkerhetsspecialist, även känd för sin plug-and-Play Bitcoin och Lightning Node, funderar på att höja mer kapital för att finansiera sin verksamhet tillväxt som företaget syftar till att rida Bitcoin adoption Wave, Chief Technology Officer (CTO) Jameson lopp berättade Cryptonews.com.

“Vi har i princip maxade ut storleken på vårt ingenjörsteam som vi har råd att anställa. Vi har massor av idéer, vi vill ha mycket mer ingenjörer och definitivt vi kommer att behöva mycket mer kapital för att göra det, sade han och tillade att företaget kan kunna tillkännage något före årets.

Under tiden är deras strategi att få fler människor intresserade av några av de fria eller billigare lägre-Tier produkter.

“Om vi kan få dem intresserade av systemet och nöjda med vårt användargränssnitt och allmän erfarenhet, då de kommer förmodligen expandera och vill börja använda andra produkter i sviten. Om vi lägger ut en hel del produkter, vi får ett stort intresse. Som Bitcoin fortsätter att expandera vi bara vill rida den vågen, “CTO förklarade.

Dessutom betonade han att idag många kryptoanvändare kanske inte är villiga att investera i sin tillgångs säkerhet som “de har inte mycket att förlora.”

“Som Bitcoin fortsätter att växa, kommer de att ha mer att förlora, det ska vara mer riskfyllda och de kommer att vara villiga att i princip betala mer för att försäkra det,” lopp sa.

Deras kärnprodukt är Casa Keymaster, eller multisignaturstransaktioner Vault, som kan kosta upp till USD 420 per månad, beroende på säkerhetsnivån.

“Vi har ett anständigt antal användare som är toppskiktet, som betalar tusentals dollar om året eftersom de säkrar potentiellt miljontals dollar värde,” CTO sade, och tillade att deras användarbas har ökat eftersom de har infört några billigare nivåer, inklusive en fri en.
______

Titta på hela intervjun med Jameson lopp nedan:

  • Bland annat diskuterar han också sin affärsstrategi mer detaljerat
  • Nämner vad som finns i deras produkt pipeline
  • Talar om sin Casa Node försäljning
  • Avslöjar sin största utmaning och diskuterar konkurrens.

Source link